Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Valet 2018 vägen till Sveriges undergång

Publicerad 2018-08-26 10:41:16 i Allmänt,

Då detta val kommer att bli det mest oförutsägbara i landets historia kan känna en viss oro över Sveriges framtid.Det läge vi nu befinner oss i har aldrig haft tidigare då partierna ligger så nära varandra och blockgränserna suddats ut. Det går knappt att urskilja vänster från höger och tvärt om då det läggs alldeles för mycket fokus att utesluta ett parti ur gemenskapen och kalla detta Demokrati. Då vi alla ändå vet att detta parti kommer att bli en maktfaktor efter valet är det lite skrämmande att våra politiker som kallar sig folkvalda blundar så hårt inför detta faktum istället för att gå dem till mötes och eliminera en samhälls katastrof och detta beteende har ju också visat sig främja deras framgångar. All uppmärksamhet, även negativ främjar den det berör. Och skrämmande är också att då det redan vid förra valet såg vart åt det lutade och inte insåg redan då vart åt det barkade hän är ett skrämmande faktum från personer som själva ser sig kompetenta att leda Sverige och i dag sitter vi med facit. Det sätt som samhället tillåter motdemonstranter bete vid partiets valmöten och andra sammankomster och även andra partiers valstugor vandaliseras av politiker med annan åsikt ligger på klar sandlådenivå nivå. VART är den DEMOKRATI som Sverige lyckats bygga under många år på väg?

Kommentarer

Postat av: ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Publicerad 2018-08-26 20:30:48

Jag siar om att resultatet blir så här.

Socialdemokraterna får flest röster (som alltid) men SD blir näst största partiet. Eftersom KD åker ur riksdagen splittras alliansen vilket betyder att moderaterna kommer bilda regering med SD.

Känns redan uppgjort, röstade idag men tror utgången blir som ovan.

Svar: Mmmm... Det är ett grymt spännande omgång i år.
Linda Johansson

Postat av: Anna

Publicerad 2018-08-28 06:11:21

Det är verkligen ett spännande valår i år.
Jag har redan varit och röstat. Har du det?

Svar: Jag tänkte rösta i helgen om det går
Linda Johansson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela