Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Värsta turen ner till centrum

Publicerad 2018-12-29 15:46:00 i Allmänt,

 
 Banrnen hade lite pengar kvar att bränna så vi gick ner till centrum för att handla lite. Kan vara lönt att passa på att äta en lunch när man ändå var där. Men när vi sitter där och äter så ser vi en man som är så äcklig och ställer sig utanför fönstret och spyr som en gris. Sedan innne på Hemköp så kom det en man som hade så skitiga byxor och stanken av gammalt urin syntes på byxorna. Man fick nästan kvävningar när man paserade honom.
Det var kö in till systemet så ALLA männsiskor hittade ut idag!
 
Själva handlade vi lite middag och ett par byxor var till oss, 
 För min äldsta sons byxor gick sönder mellan benen.
 
Nu ska jag göra klart inventeringen och sedan ska jag ta mig ett glas vin.
Vad ska ni göra?

Härlig dejt

Publicerad 2018-12-29 09:43:49 i Allmänt,

 

Vi möttes på ett fik och drack lite kaffe och jag slog faktiskt på storrt och köpte en bulle med. Det var ett ganska mysigt café som vi sågs på. Vi pratades vid och det kändes väldigt bra redan från början så efter att ha fikat över en timme så tog vi en promenad. 
Det var riktigt skönt att promenera fast det är lite half på sina ställen. Vi ska ses igen i morgon och han ska bjuda på midddag och det ska bli kul att se vad han lagar för mat. 
Jag kan säga att Tinder inte alls är något jag skulle kunna rekomendera, vi pratades vi via en sida för samma intressen och det tror jag mer på. Han har alal de egenskaper jag vill ha i en kille och vi har samma smak i filmer och han verkar ha humor.

Jag har ganska sjuk humor och många som känner mig tycker att jag är lite knäpp och kan ta det för långt ibland men det tycker jag är det roliga. Att ta det lite för långt för att se hur långt man kan ta det :)
 
Jag har bestämg mig för vad jag vill med 2019
Jah kollade på nyheterna och Br och Toys ur us kommer att gå in konkurs. Det är butikernas död sa de och jag som precis har kommit igång med min butik.....bra start att välja att starta upp något i. Men jag tycker verkligen om och jag vill ändå tro att det kommer att gå bra 2019.
 
Men 2019 kommer att  bli det året jag kommer att finna en egen lägenhet eller köper mitt drömhem!
Jag kommer att öka mig försäljning för jag har kommit på en ny grej. Jag åker hem och visar artiklar för kunder som vill ha hembesök eller om man vill ingå ett sammarbete via bloggen så om det är av intresse så får ni gärna kontakta mig på https://ekocentrisk.se/om-oss.html. Om 
 
Jag kommer givetvis att uppdatera er om hur det går med David som han heter och med givetvis även med boendet och butiken :)
 

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela