Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Härlig dejt

Publicerad 2018-12-29 09:43:49 i Allmänt,

 

Vi möttes på ett fik och drack lite kaffe och jag slog faktiskt på storrt och köpte en bulle med. Det var ett ganska mysigt café som vi sågs på. Vi pratades vid och det kändes väldigt bra redan från början så efter att ha fikat över en timme så tog vi en promenad. 
Det var riktigt skönt att promenera fast det är lite half på sina ställen. Vi ska ses igen i morgon och han ska bjuda på midddag och det ska bli kul att se vad han lagar för mat. 
Jag kan säga att Tinder inte alls är något jag skulle kunna rekomendera, vi pratades vi via en sida för samma intressen och det tror jag mer på. Han har alal de egenskaper jag vill ha i en kille och vi har samma smak i filmer och han verkar ha humor.

Jag har ganska sjuk humor och många som känner mig tycker att jag är lite knäpp och kan ta det för långt ibland men det tycker jag är det roliga. Att ta det lite för långt för att se hur långt man kan ta det :)
 
Jag har bestämg mig för vad jag vill med 2019
Jah kollade på nyheterna och Br och Toys ur us kommer att gå in konkurs. Det är butikernas död sa de och jag som precis har kommit igång med min butik.....bra start att välja att starta upp något i. Men jag tycker verkligen om och jag vill ändå tro att det kommer att gå bra 2019.
 
Men 2019 kommer att  bli det året jag kommer att finna en egen lägenhet eller köper mitt drömhem!
Jag kommer att öka mig försäljning för jag har kommit på en ny grej. Jag åker hem och visar artiklar för kunder som vill ha hembesök eller om man vill ingå ett sammarbete via bloggen så om det är av intresse så får ni gärna kontakta mig på https://ekocentrisk.se/om-oss.html. Om 
 
Jag kommer givetvis att uppdatera er om hur det går med David som han heter och med givetvis även med boendet och butiken :)
 

Kommentarer

Postat av: Moa

Publicerad 2018-12-29 10:21:49

Åhh låter faktiskt som en riktigt bra och lyckad dejt! :)

Postat av: Elisa

Publicerad 2018-12-29 11:39:46

Vad kul att gå på dejt! Härligt att det gick så bra också. Hoppas han lagar något riktigt gott åt er ikväll. :)

Postat av: Hannas krypin

Publicerad 2018-12-29 12:04:18

Vad roligt att det blev en bra dejt och att ni ska ses igen. Det är tråkigt med toys r us men inte särskilt förvånande.

Postat av: Junitjej

Publicerad 2018-12-29 12:55:57

Vilken dejt! Hoppas ni kommer att träffas fler gånger!

Postat av: Pärla

Publicerad 2018-12-29 13:08:10

Låter som ni haft det bra, hoppas dagen idag blir minst lika bra 😍

Postat av: Sarah

Publicerad 2018-12-29 13:33:49

Så roligt och spännande att gå på dejt :) Mysigt att bli bjuden på mat :)

Postat av: Fröken Rödlök

Publicerad 2018-12-29 13:37:41

Vad mysigt med en dejt! Jag är nyfiken på hur det fortskrider =)

Postat av: Chanelle

Publicerad 2018-12-29 13:55:42

Men ååh vad roligt att du hittat en som det känns bra med! Hoppas att ni fortsätter att ses och finner varandra ännu mer!😍😍 Så tråkigt med butikerna... Gillar inte att nätet tagit över så pass mycket att butiker stängs igen.. :( Ska bli kul att följa kärleken, boendet och butiken :)

Postat av: Therese

Publicerad 2019-01-04 11:39:45

Åh, vad mysigt med dejt! Håller tummarna för att det fortsätter kännas lika bra :)
Nu har jag varit i en stabil relation så länge att jag missat de flesta dejtingappar och liknande, men jag tror du har helt rätt. Jag har träffat mina två senaste partners (inkl min man) via gemensamma intressen och jag tycker att vi har haft en helt annan grund att bygga vidare på än personer jag träffat innan, "lite mer av en slump" via vänner eller liknande.

Så spännande med butiken! Ser verkligen fram emot att läsa mer om den! Håller tummarna för att det kommer gå bra! Även om många handlar via internet nu så tror jag absolut att en butik kan fungera, så länge man är tillräckligt bra och erbjuder det där lilla extra. Det är nog svårare än det var förr, men nog inte omöjligt - speciellt om man kombinerar med en bra webshop.

Svar: Det är nog det bästa, i dag tror jag att folk har appar som slit och släng och man tar inget på allvar liksom..
Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela