Kul med leverans 😉

Men grejerna var mycket bättre än vad jag hade hoppats på 
Vill ni se mer så gå på på www.ekocentrisk.se 
Allmänt | | Kommentera |

Kul med en till leverantören 😁

Om ni går in på www.ekocentrisk.se så ange Svart helg så får ni 20‰ rabatt på hela köpet!
Gäller veckan ut 😉 här finner ni det mesta så gå in och titta redan nu 🤗
Allmänt | | Kommentera |

Pengar för mig är:

 

Jag tycker att ekonomi är: Om jag ska vara helt ärligt så hatar jag allt vad ekonimi heter. Jag tycker det är tråkigt och ett onödigt ont. Jag tror att många förhållande tar slut för att man bråkar om pengar och många människor mår dåligt över si ekonimi.

Det här lägger jag mest pengar på:

 

Mat! jag lägger mest pengar på mat och allt där till som går att köpa i en butik så jag spar pengar genom att få maten hemskickad så slipper man gå in i butiekn och köpa den där extra chipspåsen eller energodryckerna som enligt lyxfällans många klienter blir några tusen kornor :)

Det här lägger jag minst pengar på: Mig själv, barnen vill ha märkeskläder och de måste givetvis gå före mina prioriteringar i livet. Tur att man är född till en vacker skönhet :) haha skämt och sido man lever ju inte som en hollywoddfru direkt och sprutar in lite här och var överallt. Men om jag skulle göra något på mig kropp skulle jag ha fixat mina bröst!

Mina spartips är: Nu har det kommit en massa roliga appar som ska göra sparandet roligare och lättare men för mig förr dock inte längre så kom det en massa utgifter som jag inte var berädd på så jag fick hela tiden norpa från mitt sprakomto för att överleva och det var jätte jobbigt men nu vill jag så mycket ha ett eget boende så det är lättare att spara när man vet att pengara kommer att gå tilll det.

Om jag var ekonomisk oberoende: Lätt köpa min gård och aldrig mer känna ångest över en räkning. Jag skulle nog ha placerat ut mycket i aktier m.m för att täcka upp för mina små avkommor så de aldrig behöver kämpa på lika hårt som jag har fått göra med mina pengar. 

Mina ekonomiska mål är: Att få ett bra boende ensam eller med någon och så skulle det vara riktigt roligt att kunna resa mera och få uppleva världen tillsammans med barnen :)

 

 

 

 Hur tänker ni själva kring er enkonomi?

Kan ni göra något bättrev eller är ni nöjda som det är nu?

Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp