Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Några dejter som var ok

Publicerad 2018-11-04 12:36:35 i Allmänt,

Jag tycker om att dejta och träffa nytt folk. Att lära känna en ny människa är mycket trevligt i många fall. Jag tycker att första dejten ska ske utomhus och på en allmän plats för att se vem man träffar och vad man träffar i många fall :)
De träffar som alltid har blivit bra är när jag är ute med mina barn :) Då blir det alltid roligt och det bästa är att vi är så lika i allt så det blir aldrig fel. Och varje gång vi är ute och deltar i tävlingar så vinner alltid någon av oss :)
Det finns många fina dejter att prata om :)
Som denna då det blev en väldigt god frukost. Vi sågs några gånger men eftersom vi alltid var hemma hos honom och tittade på film så visste jag ganska fort att det inte skulle bli något mer. Det är en nackdel med att dejta en som också har barn. De flesta jag har dejtat som har barn vill bara vara hemma och ta det lugnt. Det vill jag med många gånger men jag vill ha en som även vill gå ut och äta, titta på film eller gå på olika offentliga tillställningar.

Kommentarer

Postat av: Emma Engström

Publicerad 2018-11-04 18:03:01

Jättekul att träffa nya människor verkligen, och som du säger skulle jag också vilja ha första träffen ute lite allmänt :)

Postat av: Ida

Publicerad 2018-11-04 19:17:01

Det är alltid kul att få träffa nya vänner!
Håller med om att första träffen är mer allmän, det är rätt skönt faktiskt !:)

Postat av: Linda

Publicerad 2018-11-04 20:17:33

Vad tror ni om att ha sex första dejten?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela