Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Pengar för mig är:

Publicerad 2018-11-15 07:59:00 i Allmänt,

 

Jag tycker att ekonomi är: Om jag ska vara helt ärligt så hatar jag allt vad ekonimi heter. Jag tycker det är tråkigt och ett onödigt ont. Jag tror att många förhållande tar slut för att man bråkar om pengar och många människor mår dåligt över si ekonimi.

Det här lägger jag mest pengar på:

 

Mat! jag lägger mest pengar på mat och allt där till som går att köpa i en butik så jag spar pengar genom att få maten hemskickad så slipper man gå in i butiekn och köpa den där extra chipspåsen eller energodryckerna som enligt lyxfällans många klienter blir några tusen kornor :)

Det här lägger jag minst pengar på: Mig själv, barnen vill ha märkeskläder och de måste givetvis gå före mina prioriteringar i livet. Tur att man är född till en vacker skönhet :) haha skämt och sido man lever ju inte som en hollywoddfru direkt och sprutar in lite här och var överallt. Men om jag skulle göra något på mig kropp skulle jag ha fixat mina bröst!

Mina spartips är: Nu har det kommit en massa roliga appar som ska göra sparandet roligare och lättare men för mig förr dock inte längre så kom det en massa utgifter som jag inte var berädd på så jag fick hela tiden norpa från mitt sprakomto för att överleva och det var jätte jobbigt men nu vill jag så mycket ha ett eget boende så det är lättare att spara när man vet att pengara kommer att gå tilll det.

Om jag var ekonomisk oberoende: Lätt köpa min gård och aldrig mer känna ångest över en räkning. Jag skulle nog ha placerat ut mycket i aktier m.m för att täcka upp för mina små avkommor så de aldrig behöver kämpa på lika hårt som jag har fått göra med mina pengar. 

Mina ekonomiska mål är: Att få ett bra boende ensam eller med någon och så skulle det vara riktigt roligt att kunna resa mera och få uppleva världen tillsammans med barnen :)

 

 

 

 Hur tänker ni själva kring er enkonomi?

Kan ni göra något bättrev eller är ni nöjda som det är nu?

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2018-11-16 20:44:42

Jag skulle behöva bli bättre på sparande, helt klart. Men samtidigt är det ju ett val jag gör att jag gärna köper mer kläder åt barnen osv. Att äga egen villa var något jag verkligen längtade efter förut men för stunden så har jag insett att jag har det rätt bekvämt som bara kan ringa fastighetsskötaren om något är trasigt.

Postat av: Emma Engström

Publicerad 2018-11-18 22:56:09

Mat tror jag verkligen är det vanligaste som pengar går åt på! :D

Postat av: Emma Engström

Publicerad 2018-11-18 22:56:56

Mat tror jag verkligen är det vanligaste som pengar går åt på! :D

Postat av: Emma Engström

Publicerad 2018-11-18 22:59:14

Mat tror jag verkligen är det vanligaste som pengar går åt på! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela