Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Skön söndag

Publicerad 2018-11-04 20:37:36 i Allmänt,

Jag vet att jag har lagt upp fotona i fel ordning men det är ett syfte med det.
Maten var kall och även om jag beställde en förrätt för jag inte var lika hungrig som barnen så kunde man bara beställa för minst 2 personer. Så man kan tyvärr inte komma in ensam och ta ett litet snacks.
Vi gillar att prova ny mat och testa nytt men detta kan jag inte rekomendera alls!
Barnen var hungriga så de fick beställa in vad de ville medans jag tänkte att jag vill bra ha något litet. Jag tänkte att barnen kunde smaka lite av mig men jag fick jätte lite grejer och allt som kom i min korg är sådant man kan köpa på Coopen och fritera själv. Jag tänkte väl någonstans att de skulle ha något speciellt som andra INTE har men blev grymt besviken.
Barnen reagerade också på att pommesen var kall den hade inte gott ordentligt i fritösen. Den var varmt och ok tills man tog en tugga och den var kall i mitten.
Barnens bacon på deras hamburgare var kallt med. Om det skulle vara en bra steakhouse så kunde de ha gjort en bra ketchup med men det var findus fina plastflaskor som dukades fram på bordet.
Om detta ska vara en förrätt för 2 personer så måste detta vara ett skämt.
 Jag kan tyvärr inte säga att jag kan rekomendera Steakhouse!
Varför servera 3 dippar till detta? Det var seriöst en  vinge, en mozarella sticks, en lökring var typ och så lite pommes på det??
 Innan det var en resturang så var det ett cafe som låg där i centrum men så kom Expressohuose så då fick vi reda på att det skulle komma ett nytt matställe. Olerys är ju stället som gäller men många var glada att det skulle komma något nytt. Den tidigare ägaren hade ett dåligt ryckte för att vara otrevlig och nu när jag kom dit så visade det sig att detfortfarande är samma ägare och det tror jag tyvärr kommer att ligga honoom i fatet.
Jag kommer vara Olerys trogen :)

Kommentarer

Postat av: Frugan E

Publicerad 2018-11-06 11:45:37

Vad trist :( Det var ju rätt mkt pengar ändå för halvsjaskig mat i små portioner..
Jag är lite sån att när jag hittar en favvo så går jag dit hela tiden och är lite rädd att prova nya ställen, just av denna anledning.

Postat av: Amanda

Publicerad 2018-11-06 15:24:52

Man vill ju inte äta på ett ställe där det serveras kall mat, man vill ju ha varm mat. Och det var en väldigt liten förrätt ja :/

Postat av: Linda

Publicerad 2018-11-12 21:14:50

Jag kan erkänna att jag blir lite så där att jag vill inte prova på något nytt igen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela