Torrschampo

  Har ni hört likadant som jag att torrschampo är bättre för håret och speciellt nu under vintertider. Hos Nordicfeel finns det mycket info om torrschampo. Blandannat detta
 
 

Torrschampo topp 5

 

Vegansk produkt

 

Maria Nila Dry Shampoo

 

Dry Shampoo från Maria Nila är ett perfekt torrschampo som tar bort den feta känslan och samtidigt ger en fin volym till håret. Doften är behaglig och ger ett frisk resultat. Ett stort plus för att produkten endast innehåller 100 % veganska ingredienser.

Betyg: 4,8/5

 

Budgetprodukt för olika hårfärger

 

Batiste Dry Shampoo

 

Dry Shampoo Dark & Deep Brown från Batiste innehåller mörka färgtoner och passar därför ypperligt för mörka hår. Håret känns naturligt fräscht direkt efter användning vilket ger pluspoäng. Produkten har en ganska söt doft som känns behaglig.

Finns även med ljusbrun nyans: Medium & Brunette och blonda färgtoner: Light & Blonde.

Betyg: 4,7/5

 

Ger snygg volym och textur

 

Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo

Dryclean Dry Shampoo från Lernberger Stafsing passar främst hårtyper som behöver extra volym och stadga. Håret får en otrolig volym och kan med fördel användas i hela håret. Den har en härlig doft av bergamott, päron, äpple och vanilj.

Finns även med bruna färgpigment: Dryclean Dry Shampoo (Brown) och svarta pigment: Dryclean Dry Shampoo (Black).

Betyg: 4,4/5

 

Perfekt för fint hår

 

Sebastian Drynamic

Drynamic från Sebastian tar bort den feta känslan och ger ditt hår mycket stadga – perfekt för dig som har fint hår som lätt glider. Spraya varsamt om du inte vill ha allt för mycket textur i håret. God och behaglig doft som inte tar över.

Betyg: 4,3/5

 

Ger en lyxig känsla

Löwengrip Care & Color Good To Go

Good To Go från Löwengrip är ett effektivt torrschampo som snabbt ger en ren och fräsch känsla utan att produkten känns tung i håret. Detta torrschampo ger mycket stadga och passar därför dig som vill ha lite mer volym. God doft av caramel men tyvärr kan doften upplevas som ganska markant.

Betyg: 4/5

 

Gå in på deras hemsida och läs på mer om det är av intresse :)

 
Allmänt | | 2 kommentarer |

❤️

Jag var hos gyn igår och det gick bra. Kroppen har tagit hand om chokladägget vilket det visade sig inte vara.
när jag väntade på min tur så sitter jag iallafall och läser lite i tidningar och hittade lite intressanta grejer.
 Jag brukar göra tester i tidningarna så jag ville ta hem testet 😉
Ibland när jag lägger mig på kvällen så känner jag en hetta. Ibland tror jag att jag har feber men mår bra när jag  vaknar.....
Allmänt | | 2 kommentarer |

Influenser :)

  Hej Alla Läsare!
 
Jag har funderat en del och nu tänkte jag dela med mig till er och be er om råd och tips.
Många, jag skulle nog vilja påstå att mer än hälften av oss önskar kunna göra lite mer med våra bloggar än att lägga upp inlägg och olika små sammarbeten som ger en liten extra slant men om man skulle ta det steget längre till att ta vara på varandras kunskaper.
Om man arbetar som webbdesigner, bagare, konditor, inom djur m.m
Man kanske skapar saker på sin fritid som man vill sälja eller behöver få en extra pengar eller vad som helst så tycker jag att VI skulle kunna gå ihop genom att vi nu känner varandra genom våra bloggar.
 
Jag skulle exempel behöva hjälp med att ta fram en snygg logga till ekocentrisk.se så om någon av er vill ha det jobbet, givetvis betalar jag för jobbet så skulle jag bli tacksam.
 
Vad skulle du kunna göra eller behöva hjälp med?
Allmänt | | 19 kommentarer |
Upp