Mina tankar kring----

Jag tycker om att lÀsa andras bloggar och tar mycket intryck frÄn andra blggare. Inget konstigt med det dÄ det Àr vÀll det alla bloggare vill, eller?
Jag försöker ransaka mig sjÀlv mycket nÀr jag bloggar och blev lite förvÄnad nÀr jag sÄg Izabella Lövengrip pÄ Skavlan och berÀttade att hela hennes blogg var en massa pÄhitt. Det kan jag i och för sig förstÄ för jag tror inte att en mÀnnsika kan vara ute sÄ mycket och hinna blogga för ni som Àr med i gruppen om att blogga och komentera hos varandra har kanske som jag börjat inse att det Àr nÀstan ett heltidsjobb bara det :)
Hur sanna Àr ni i allt som skrivs. Föröker man idag skriva allt man gör och gör kanske mer saker Àn vad man kanske inte skulle ha gjort annars för att man har i Ätanke hela tiden att man ska blogga om det.
Som nÀr jag exempel spelade Pokemon GO med mina barn, dÄ gick vi ut mer och lÀngre promenader för att vi hade ett syfte med det hela.
Jag kan kÀnna att efter det att jag börjat blogga börjar tÀnka steget lÀngre och vill hitta pÄ mer saker för att kunna blogga men ÀndÄ inte bloggar om allt jag gör.
Jag gillar att handla som ni trogna följare kanske har insett :) För att hÄlla orken uppe har jag börjat tÀnka pÄ vad jag Àter och det har skapat nya förutsettningar för min budget. Jag har mer ork nu, nÀr jag mÄdde som semst sÄ var det mycket skrÀpmat men nu följer jag andra som bloggar och fÄr bra tips och ideer om vad stoppar i mig.
Idag Ă„t jag advokado, keso och groddar till frukost.
Jag Àter vitamintabletter och jÀrn tabletter som jag bestÀller frÄn apoteket.
 
Jag och mina barns fader valde att gÄ skilda vÀgar för 6 Är sedan och att bli ensam stÄende mamma med en inkomst och inget eget boende gjorde mitt liv till den mest jobbigaste tiden i mitt liv. Jag tÀnkte mÄnga hemska tankar men tack vare min starka kÀrlek till mina barn kÀmpade jag pÄ. Jag gick inte till nÄgon att prata med men utbildade mig till KBT terapuet sjÀlv. Jag lÀrde mig mycket om hur jag skulle se pÄ saker och stÀrka mig sjÀlv.
Jag lÀngtade givetvis efter en ny kÀrlek men valde att starta ett företag Ekocentrisk.se för att kunna lÀgga enegi pÄ det och givetvis hoppas pÄ att det ska ta fart sÄ jag har rÄd att köpa ett eget boende en vacker dag.
 Jag hoppas givetvis pÄ att bli rik nÄgon dag som alla andra och köper lite lotter och spelar pÄ Lotto men den dagen jag tog ett ihopbakslÄn och fick ner mina utgifter var det bÀsta jag har gjort. Jag har sett mÄnga avsnitt pÄ lyxfÀllan och tog tag i den biten med. Jag hoppas att folk vÄgar öppna upp sig kring sin ekonomi och vÄgar be om hjÀlp nÀr det krisar. Jag vet att jag och mitt ex brÄkade mycket och redan dÄ var det mycket om pengar och saknaden av dem. Jag lever för mina barn och hoppas pÄ att kunna göra gott för andra och om det skulle vara sÄ att jag en vacker dag skulle bli rik sÄ skulle jag vilja Äka hurtigrutten och se isbjörnar innan de försvinner och sÄ skulle jag göra Ekocentrisk större sÄ man kan donera mera pengar och sÄ skulle jag hjÀlp fler nyanlÀnda till hjÀlp, och speciellt trauma hjÀlp efter alla jÀvla krig som finns i vÀrlden.
  Det blev ett lĂ„ngt inlĂ€gg kring Ă€mnet om pengar men det fortsĂ€tter dĂ„ julen kommer snart och det ska handlas in en massa julklappar och mat. Det finns lĂ„egivare och det finns lĂ„negivare men det viktigaste Ă€r att kolla VAD RÄNTAN BLIR samt vad MÅNADSKOSTNADEN för lĂ„net blir. Sedan mĂ„ste man givetvis se om man har rĂ„d att betala tillbaka mĂ„nadskostnaden varje mĂ„nad.
Mitt tips till er blir alltsÄ tÀnkt inte bara pÄ tanken en gÄng eller tvÄ. 
 
Ha en underbar söndag :)

Om hon dÀr uppe vill och byxorna hÄller.....

 InlÀgget innehÄller annonslÀnk Jag kan förstÄ att ni som följer min blogg kanske har mÀrkt att jag  börjat lÀnka mycket men det Àr för att jag vill spara alla MINA fynd jag gör för att kunna handla mera igen :) SÄ hoppas att ni stÄr ut med det :O
 
Hittade Elodie Details...........
 
 Mina söner var aldrig intresserad av nappar nÀr de var smÄ sÄ jag har aldrig köpt nÄgon napp.
Om hon dÀr uppe vill och byxoena hÄller sÄ vet jag redan nu vad som kommer att bli avgörande tema i det rummet :)
Jag föll pladask för luftballongerna :)
 

Saker du inte kan vara utan :)

 BlogginlÀgget innehÄller reklam :) HÀrliga grejer som du inte visse fanns och nu mÄste ha.
Om man tycker det Àr svÄrt med julklappar sÄ kommer det nu tips :)

SprallaÂź Fisktofflor

Vi har fiskat upp de perfekta skorna för dig som gillar roliga tofflor. Och fiskar! Spralla Fisktofflor Ă€r allt annat Ă€n ett bottennapp – nĂ€r du har dem pĂ„ dig ser det ut som om dina fötter Ă€tits upp av stora fiskar!

 

Fishing for Floaters Spel

Stinker din fiskelycka? I tokroliga spelet Fishing for Floaters ska du med hjĂ€lp av metspö och hĂ„v fiska upp bajshögar av plast som ligger och guppar i vattenytan! Perfekt för badkaret, hotellpoolen och badstranden – det Ă€r helt enkelt skitroligt att fiska upp de söta bajshögarna!

 

StÀdtofflor

TrĂ„kigt att stĂ€da? Med dessa sweeping slippers ”slipper” du plocka fram golvmoppen. PĂ„ med tofflorna och glid omkring sĂ„ blir det skinande rent!

 

 

Laga Mat i Micron – Micro Grill

AnvÀnder du bara mikrovÄgsugnen för popcorn och lunchlÄdan? Med Micro Grill kan du steka kött, fisk, fÄgel och varma mackor direkt i micron! Maten fÄr fin stekyta och tillagas utan tillsatt fett, allt pÄ bara nÄgra minuter!

 

Varje gÄng jag loggar in sÄ kommer det fram nya roliga grejer som jag bara mÄste ha.

Jag Àr ganska snÄl resten av Äret men sÄ hÀr till hösten och tanken pÄ julklappar Àr jÀttemysig :)

Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁

RSS 2.0