Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Mina tankar kring----

Publicerad 2018-10-14 11:27:00 i Allmänt,

Jag tycker om att läsa andras bloggar och tar mycket intryck från andra blggare. Inget konstigt med det då det är väll det alla bloggare vill, eller?
Jag försöker ransaka mig själv mycket när jag bloggar och blev lite förvånad när jag såg Izabella Lövengrip på Skavlan och berättade att hela hennes blogg var en massa påhitt. Det kan jag i och för sig förstå för jag tror inte att en männsika kan vara ute så mycket och hinna blogga för ni som är med i gruppen om att blogga och komentera hos varandra har kanske som jag börjat inse att det är nästan ett heltidsjobb bara det :)
Hur sanna är ni i allt som skrivs. Föröker man idag skriva allt man gör och gör kanske mer saker än vad man kanske inte skulle ha gjort annars för att man har i åtanke hela tiden att man ska blogga om det.
Som när jag exempel spelade Pokemon GO med mina barn, då gick vi ut mer och längre promenader för att vi hade ett syfte med det hela.
Jag kan känna att efter det att jag börjat blogga börjar tänka steget längre och vill hitta på mer saker för att kunna blogga men ändå inte bloggar om allt jag gör.
Jag gillar att handla som ni trogna följare kanske har insett :) För att hålla orken uppe har jag börjat tänka på vad jag äter och det har skapat nya förutsettningar för min budget. Jag har mer ork nu, när jag mådde som semst så var det mycket skräpmat men nu följer jag andra som bloggar och får bra tips och ideer om vad stoppar i mig.
Idag åt jag advokado, keso och groddar till frukost.
Jag äter vitamintabletter och järn tabletter som jag beställer från apoteket.
 
Jag och mina barns fader valde att gå skilda vägar för 6 år sedan och att bli ensam stående mamma med en inkomst och inget eget boende gjorde mitt liv till den mest jobbigaste tiden i mitt liv. Jag tänkte många hemska tankar men tack vare min starka kärlek till mina barn kämpade jag på. Jag gick inte till någon att prata med men utbildade mig till KBT terapuet själv. Jag lärde mig mycket om hur jag skulle se på saker och stärka mig själv.
Jag längtade givetvis efter en ny kärlek men valde att starta ett företag Ekocentrisk.se för att kunna lägga enegi på det och givetvis hoppas på att det ska ta fart så jag har råd att köpa ett eget boende en vacker dag.
 Jag hoppas givetvis på att bli rik någon dag som alla andra och köper lite lotter och spelar på Lotto men den dagen jag tog ett ihopbakslån och fick ner mina utgifter var det bästa jag har gjort. Jag har sett många avsnitt på lyxfällan och tog tag i den biten med. Jag hoppas att folk vågar öppna upp sig kring sin ekonomi och vågar be om hjälp när det krisar. Jag vet att jag och mitt ex bråkade mycket och redan då var det mycket om pengar och saknaden av dem. Jag lever för mina barn och hoppas på att kunna göra gott för andra och om det skulle vara så att jag en vacker dag skulle bli rik så skulle jag vilja åka hurtigrutten och se isbjörnar innan de försvinner och så skulle jag göra Ekocentrisk större så man kan donera mera pengar och så skulle jag hjälp fler nyanlända till hjälp, och speciellt trauma hjälp efter alla jävla krig som finns i världen.
  Det blev ett långt inlägg kring ämnet om pengar men det fortsätter då julen kommer snart och det ska handlas in en massa julklappar och mat. Det finns låegivare och det finns lånegivare men det viktigaste är att kolla VAD RÄNTAN BLIR samt vad MÅNADSKOSTNADEN för lånet blir. Sedan måste man givetvis se om man har råd att betala tillbaka månadskostnaden varje månad.
Mitt tips till er blir alltså tänkt inte bara på tanken en gång eller två. 
 
Ha en underbar söndag :)

Kommentarer

Postat av: Frugan E

Publicerad 2018-10-14 12:08:32

Jag har lite svårt för den där grejen med att hitta på saker för att hålla en blogg vid liv. När jag har torka i livet och inget händer, så bloggar jag om annat istället. Tankar och funderingar, tänker tillbaka på annat som hänt osv. Kanske inte är så spännande men det känns i alla fall bättre än hittepå bara för att. :)

Postat av: Hanna

Publicerad 2018-10-14 12:10:32

Jag tror det är viktigt att vi öppnar upp och pratar om vår ekonomi. Finns så mycket press i o stress kring pengar idag.

Postat av: Tess

Publicerad 2018-10-14 13:47:08

Jag delar inte med mig allt av mitt liv på min blogg. Det finns en gräns om att vara personlig men inte privat. Jag delar med mig av otroligt mycket, men ljuger eller förkönar inte saker.

Hoppas du får en fin söndag! Kramar💕

Postat av: Fröken Rödlök

Publicerad 2018-10-14 16:33:27

Allt jag skriver i min blogg är sant, jag förstår inte varför man måste försköna vardagen och verkligheten, varför man måste hitta på saker och ting.. Det lyser snart igenom om man ljuger i sin blogg.

Postat av: Denevigaresenären

Publicerad 2018-10-14 16:50:04

Det blev ett långt inlägg, det har du rätt i 😊 Jag hade delat upp det i fler olika inlägg men vi gör som vi bäst känner för. Nu blev det fler olika saker att kommentera men jag kommenterar den del som avser bloggandet. Jag skriver kortare inlägg och det som jag har i tankarna. Så allt är verkligt. 😊

Postat av: Ida

Publicerad 2018-10-14 19:35:03

Allt jag skriver på min blogg är sant, tycker man inte ska blogga om man inte kan prata om de som är sant :)

Postat av: Carolina

Publicerad 2018-10-14 19:36:56

Jag tycker att det är viktigt att skriva sanningen på min blogg. Ibland sker saker i ens liv man helt enkelt inte kan prata om, vilket gör det svårt då att inte kunna skriva om. Försöker alltid hinta på något sätt då. Ärlighet bygger en blogg enligt mig 😊

Postat av: Jennifer

Publicerad 2018-10-14 19:45:35

Det gäller att ha stenkoll. Jag har inga lån eller avbetalningar :) Hade aldrig lånat till saker som julklappar :)

Postat av: Fanny

Publicerad 2018-10-14 20:04:26

Ska kika in Skavlan. Det jag skriver om mig är sant och skulle aldrig kunna ljuga om saker. KRAM på dig :)

Postat av: Ariella

Publicerad 2018-10-14 20:36:54

Jag skriver inte varje dag men jag skriver om äkta saker som händer i mitt liv. Jag skulle inte hitta på något för att locka läsare. Det skulle kännas som en lögn.

Postat av: Kamilla

Publicerad 2018-10-14 20:45:18

Jag är imponerad av Isabella men tycker att hon tappat verkligheten och faktiskt inte har koll på det verkliga livet alla gånger. Att ljuga i bloggen skulle inte funka för mig då skulle Kamillas Kamera inte vara min blogg längre

Postat av: Fnulan

Publicerad 2018-10-14 21:09:28

Jag skriver bara sanningar och försöker inte måla upp nåt som inte finns. Jag tror att man tjänar på att vara äkta mot sina läsare. Alla fattar väl att livet inte är så bra alltid>!

Postat av: Emma

Publicerad 2018-10-14 21:46:43

Jag tror att mycket bråk och avslutande av förhållande tyvärr bottnar i just det här med pengar tyvärr 👎

Postat av: Katja

Publicerad 2018-10-14 21:58:03

Jag skriver bara om det som hänt, inga försköningar här inte..

Postat av: charlottelinden.se

Publicerad 2018-10-14 22:19:52

Jag delar med mig av det jag gör och tänker på min blogg helt sanningsenligt. Skulle aldrig skriva någonting som inte stämmer. Dock delar man ju inte med sig av allt i livet, utan det blir ju en utvald del som publiceras.

Postat av: Carolina cuevas

Publicerad 2018-10-14 23:00:36

Jag skulle absolut aldrig i hela mitt liv få för mig att ljuga i mina inlägg,ser ingen anledning till att göra det.Att hitta på saker för att hålla bloggen i liv är inte heller riktigt min melodi.Jag håller med dig att det är ett hel tids jobb med att kommentera inne hos alla och därför delar jag inte min blogg varje dag i gruppen .

Postat av: Jennie

Publicerad 2018-10-14 23:23:50

Jag skriver alltid sanningen, förstår inte meningen med att försköna eller ljuga 😊

Postat av: Chanelle

Publicerad 2018-10-15 14:09:58

Skrattade lite inombords, det är verkligen ett heltidsjobb att kommentera alla bloggar men det är väldigt kul också😄😂

Jag gör ju nästan ingenting om dagarna och där av skriver jag mest om tankar, känslor och "krönikor" typ. Skulle aldrig ljuga då jag skapade denna blogg just för att vara ärlig!

Men när jag va yngre så kunde jag ljuga lite då man brydde sig mer om läsare än om att skriva för sin egna skull! Men det gjorde nog de flesta 14åringar som bloggade haha!

Postat av: Therese

Publicerad 2018-10-17 12:52:48

Jag skulle aldrig skriva om något som inte är sant och jag gör inte heller saker enbart för att ha saker att blogga om. Däremot så har bloggen gjort att jag kunnat göra saker (som jag skrivit om) som jag aldrig skulle ha gjort annars. Som att jag åkte på en "workation" nu i sommar med föreningen Influencers of Sweden.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela