Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Torrschampo

Publicerad 2018-10-27 16:16:00 i Allmänt,

  Har ni hört likadant som jag att torrschampo är bättre för håret och speciellt nu under vintertider. Hos Nordicfeel finns det mycket info om torrschampo. Blandannat detta
 
 

Torrschampo topp 5

 

Vegansk produkt

 

Maria Nila Dry Shampoo

 

Dry Shampoo från Maria Nila är ett perfekt torrschampo som tar bort den feta känslan och samtidigt ger en fin volym till håret. Doften är behaglig och ger ett frisk resultat. Ett stort plus för att produkten endast innehåller 100 % veganska ingredienser.

Betyg: 4,8/5

 

Budgetprodukt för olika hårfärger

 

Batiste Dry Shampoo

 

Dry Shampoo Dark & Deep Brown från Batiste innehåller mörka färgtoner och passar därför ypperligt för mörka hår. Håret känns naturligt fräscht direkt efter användning vilket ger pluspoäng. Produkten har en ganska söt doft som känns behaglig.

Finns även med ljusbrun nyans: Medium & Brunette och blonda färgtoner: Light & Blonde.

Betyg: 4,7/5

 

Ger snygg volym och textur

 

Lernberger Stafsing Dryclean Dry Shampoo

Dryclean Dry Shampoo från Lernberger Stafsing passar främst hårtyper som behöver extra volym och stadga. Håret får en otrolig volym och kan med fördel användas i hela håret. Den har en härlig doft av bergamott, päron, äpple och vanilj.

Finns även med bruna färgpigment: Dryclean Dry Shampoo (Brown) och svarta pigment: Dryclean Dry Shampoo (Black).

Betyg: 4,4/5

 

Perfekt för fint hår

 

Sebastian Drynamic

Drynamic från Sebastian tar bort den feta känslan och ger ditt hår mycket stadga – perfekt för dig som har fint hår som lätt glider. Spraya varsamt om du inte vill ha allt för mycket textur i håret. God och behaglig doft som inte tar över.

Betyg: 4,3/5

 

Ger en lyxig känsla

Löwengrip Care & Color Good To Go

Good To Go från Löwengrip är ett effektivt torrschampo som snabbt ger en ren och fräsch känsla utan att produkten känns tung i håret. Detta torrschampo ger mycket stadga och passar därför dig som vill ha lite mer volym. God doft av caramel men tyvärr kan doften upplevas som ganska markant.

Betyg: 4/5

 

Gå in på deras hemsida och läs på mer om det är av intresse :)

 

Kommentarer

Postat av: Mrs Kjellström

Publicerad 2018-10-27 20:50:49

har faktiskt aldrig använt torrschampo

Svar: Inte jag heller men jag måste nog prova
Linda Johansson

Postat av: Chanelle

Publicerad 2018-11-02 12:45:11

Så mysigt, älskar också små utflykter!! Så mysigt med djur :D Hade en igelkott som bodde under trappan när jag bodde hos föräldrarna! Han åt av katternas torrfoder som hamnade under trappen haha, sen fick han egen vattenskål och eget torrfoder :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela