Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Bebis :)

Publicerad 2018-09-15 11:37:17 i Allmänt, Ekocentrisk.se,

Jag kan ärligt säga att jag saknar bebistiden mer och mer nu. Kanske för att jag närmar mig 40 och tiden går.
När jag började blogga läser man fler och fler bloggar och alla bebisbilder är ju så söta att man dör.
Tänk att få snosa på en liten igen :) 
Jag vet nu som jag ska vara helt ärlig med att jag inte tänkte på för 14 år sedan när min första bebis kom är miljötänket. Hade en föreläsning om giftfri förskola på mitt förra jobb och fick då upp ögonen för hur mycket gift och skit det finns och speciellt fanns förr. Alla börjar ju bli bättre och medvetenheten ökar men visste ni att det finns gifter i den mesta plasten som vi lekte med som barn. Jag hade många ponnyn och gubbar som bestod av plast och de lekte jag med och stoppa i munne. och tryck på kläder, jag återanväder min gamla cola flask som tydligen släpper ut gifter varje gång jag fyller den med vatten. 
Det är mycket jag ska sluta med och här kommer lite tips på sådanna grejer jag skulle vilja köpa om jag hade en bebis idag.
 
p.s annanasschampot köper jag till mig själv med :)

Startbox baby

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela