Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

!

Publicerad 2018-09-23 08:24:00 i Allmänt,

Det är många som vågar vara helt öppna och ärliga i sina bloggar, vilket jag beundrar.
Jag är en fegis!
 
Det är enklare att gömma sig bakom alla bilder och lånade texter, att skriva om allt man ska göra och som  sedan kanske inte ens blir av.
 
Att blotta sig helt är jätte läskigt för man vet att man kommer att bli dömd. Någon kommer att skriva något som gör att man backar men jag ska ge det ett försök.
 
Jag har under mina 38 år på jorden alltid vetat vad jag vill.
 
Vill jag ha barn så kom det 2 barn, 2 underbara söner. Även om det inte höll med pappan så var det mer barnlängtan som var störst då. Och hur vi 2 träffades kan jag ta en annan gång men bara det var kanske ett tydligt tecken på att det inte var det bästa. Man är alltid efterklok mem facit i handen.
 
Jag drömmer om att ha ett företag, som går bra. Jag har startat upp några, sålt en del och nu jobbar jag upp ett nytt som ni kanske har märkt. 
 
Jag jobbar på en skola och kommer under 1 år nu framöver att plugga till förskolelärare under tiden jag jobbar vilket kommer att bli jätte roligt. 
 
Jag har dejtat Jörgen nu i 3 månader och jag är kär i honom och jag vet att han är kär i mig med.
Vi har pratat om en framtid tillsammans men det känns som om han backar i bland och han vill att jag ska vara den som tar oss framåt. Jag har misstolkat flera av hans sms för jag är bäst på att läsa in allt negativit och jag är bäst på att mala sönder ett förhållande i mitt huvud utan grund.
Är det någon därute som känner igen sig i mina konstiga tankar och kan ge mig tips på vad jag ska göra?
Vi har bokat in saker och han följer med mig och barnen på saker men jag kan typ känna att vi borde ta ett steg till. till exempel träffa hans bror eller föräldrar, eller är det jag som går för fort fram?
 
 

Kommentarer

Postat av: Moa Hansson

Publicerad 2018-09-23 09:01:56

Barnlängtan för mig var också superstor, höll inte heller mellan mig och mina två barns pappor tyvärr men det är ingenting jag ångrar trots allt!

Svar: Jag ångrar det inte alls heller. Livet blir sällan som man önskar.
Linda Johansson

Postat av: Anonym

Publicerad 2018-09-23 09:18:12

Jag skulle nog ta det lugnt, 3 månader är i min värld kort tid. Jag var jättefeg och tog allting superlångsamt när jag började dejta igen och hade barn men det blev bra ändå. Kram 🌸💕/Frökenny https://nouw.com/frökenny

Svar: 3 månader är en kort tid och jag vet ju det innerst inne.Han får ju 2 barn på köpet och det är Jätte stort. Men mitt huvud behöver få en omprogramering 😉
Linda Johansson

Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Publicerad 2018-09-23 09:36:25

Det är verkligen så svårt det där när man läser in saker negativt. Jag skulle nog försöka låta tiden ha sin gång bara. För mig personligen har jag blivit tryggare och tryggare i relationen jag är i nu med tiden. Sen jobbar jag ju mycket med mig själv i KBT men tiden tror jag är väldigt viktigt när man ska hitta tillit.

Svar: Jag tar till mig det! Tiden.... Ska bara ta det lugnt och stilla 😉
Linda Johansson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela