Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Gröna Lund

Publicerad 2018-09-08 07:19:00 i Allmänt,

Vi, alltså jag och barnen brukar alltid åka till Grönan i alla fall en gång per sommar. Förutom förra år då vi åkte dit även i November för Holloween. I år kommer det tydligen bli ännu bättre än förra året.
I år kommer det en båt full med skräck! Det var ju inte superläskigt förra året men de hade många besökare och det blev en bra snackis så nu kommer Gröna Lund sattsa ännu mer- Mina barn är helt Lyriska.
Men för att återgå till vårt besök igår så har mina barn lärt sig alla karuseller innan och utan så har länge pratat om att ha en spelkväll.
Jag frågade Jörgen om han ville följa med oss. Det är tredje gången de ses och jag är så glad över att det fungerar så bra.
 
Ett måste som nästan har blivit tradition är min Langos, barnen kör hamburgare och jag vill ha min Langos.
Jörgen tog en likadan med men denna gång blev man inte alls lika tagen av smaken som jag ville minnas att jag blev förra året?
 
Jag kände själv att det behövdes en kväll med bara skoj än att stå i köer hela dagen. Men man måste ju åka något så vi köpte ett varitt femkamps häfte och i den fick man 5 spel, 65 kr mat och dryck ( En gratis öl ) och 2 åk. Jag och Jörgen ville åka kärlekstunneln och Kvasten men vid 20.00 började en artist som heter Markus Krunegård att sjunga ( inte alls min smak över huvudtaget!! ) så vi hann inte åka kvasten så det blev bara Kärlekstunneln för oss med barnen i båten bakom. Mina små vaktundar släpper inte sin mamma riktigt men de tycker om Jörgen. 
Första vinsten stod Max för, och gissa om han förtjänade det. 
Jag kan tycka att det är mysigar att gå på grönan när mörket kommer för det blir genast mycket mysigare ;)
 
 
Sedan var det min tur att vinna.
 
Undertiden vi står och väntar på barnen som skulle åka sitt sista åk och vi tog en varsin öl så kommer även Sebban med en vinst på ännu mer choklad. Jörgen vann ett mjukis och den kan han behöva få sällskap av när jag inte är hos honom och gästspelar :)
 
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2018-09-08 08:51:28

Ni verkar ha mycket tur :)

Svar: Plötsligt händer det 😉
Linda Johansson

Postat av: Tessie - Fotograf

Publicerad 2018-09-08 16:35:42

Wohoooo.. Grattis till vinsten! :) Vad roligt.

Svar: Tack 😁 där försvann idéen om att bara äta lite godis fram till jul 😁
Linda Johansson

Postat av: Tessie - Fotograf

Publicerad 2018-09-10 15:48:39

Sv; Haha.. Ja det kan bli svårt att hålla sig till jul om man har det så nära till hands! :D

Svar: Jag har de senaste jularna lärt mig att vara ute i god tid 😁
Linda Johansson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela