Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Nät hat?!

Publicerad 2018-09-11 07:17:46 i Allmänt,

Miller och Grande gjorde slut i år Mac Miller och Ariana Grande var ett par i två år och gjorde slut i maj i år. Under sommaren chockades Grandes fans när hon blixtförlovade sig med nye pojkvännen Pete Davidson – efter att bara ha varit tillsammans i en vecka – något hon blivit starkt kritiserad för. Efter att Grande och Miller gjort slut har Ariana berättat om exets missbruksproblem och kallat förhållandet för ”giftigt”. ”Jag är ingen barnvakt eller mamma och ingen kvinna ska känna att de behöver vara det”, skrev hon på sin Twitter och syftade på förhållandet med Miller. 
Detta är en liten text ur artike! 
 
Kollade på trolljägarna igår med och det är sjukt att folk beter sig så illa för att de tror att det inte är samma sak online som face to face.
Hur kan man anklaga folk som inte ens har med saken att göra? Ska man verkligen räkna med att få skit när man öppnar sin mun i sociala medier. 
 
Jag har varit med i olika forum men gått ut för om man ser alla svar så är hälften påhopp om frågeställaren frågade om tips och råd, och många unga får lära sig att bli kallade hora eller liknande ganska unga av sina klasskamrater när de är online.
En 13 åring blir kallad jävla bög för att han berättade på sin Youtube kanal om hudvård.
 Man blir mörkrädd, är det här vad vårt samhälle ska vara och förbli? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela