Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Pest eller..

Publicerad 2018-09-02 16:24:37 i Allmänt,

Hittade några roliga frågor och det är verkligen min typ av frågor med :) Jag är känd i mitt kompisgäng att vara snuskig, pervers och ta allt ett steg för långt. PEST ELLER KOLERA - svara ärligt nu!
Skulle du hellre välja att aldrig mer få vistas ute eller inne? Jag skulle nog välja att aldrig mer gå ut för inne kan man alltid ha det varmt och beställa hem saker till. Ute är det svårare att ha sina grejer i fred. Skulle du hellre alltid ha fettigt hår eller fläckiga kläder? skulle nog ha valt håret och sedan ha det i toff eller klippa av ;) Saharaöknen utan vatten eller nordpolen utan jacka? Man skulle nog dö i vilket fall som helst och frysa är nog det skönaste sättet att dö. Alltid ha ett bi som följer efter dig eller äta fem bin? Om man mosar ner den i choklad eller något skulle jag äta dem, annars om man inte får ändra eller påverka svaren så skulle jag nog ha ett efter mig. Trampa på lego eller slå stor tån i tröskeln? Trampa på lego För all framtid använda sexybitch1990@hotmail.com eller för alltid ha ett telefonnummer på 50 siffror? Säg hej till Sexy Bitch :) Ingen dyker upp på dina födelsedagar eller ingen dyker upp på din begravning? Begravning för då behöver jag inte samtala med någon :) Åka ner i en rutschkana med rakbladsvassa rivjärn som underlag eller dyka ner i en pool fylld med nålar? återigen så lär man nog dö så då tror jag att jag hellre förblöder med rivjärnen Alltså gå med högklackade skor eller alltid vara tvungen att bära 3D glasögon för kunna se? Högklackade skor Aldrig använda sociala medier eller aldrig få se solen skina igen? hej då sociala medier ;) Skulle du födas som en helt ny person eller födas på nytt som samma gamla dig men med dina gamla erfarenheter och kunskaper? Jag är nöjd med mig själv så jag kommer gärna tillbaka som mig själv. Hitta en 100-lapp varje dag i resten av ditt liv eller varje dag minnas något nytt av ditt förflutna? Jag väljer en 100 kronor varje dag för det är bättre att leva i nuet än att älta något gammalt. Alltid ha lågt batteri eller alltid ha segt WiFi? lågt batteri Disken sköter jobbet själv eller rummet sköter städningen på egen hand? städningen på egen hand tack :) Alltid snö eller alltid regn? Då är snö bättre :) Vilka roliga frågor jag fick skickade till mig, finns det fler så tar jag gärna emot dem och besvara dem så gott jag kan. Kram på er denna Söndag / Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela