Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Det blev en promenad i stan

Publicerad 2019-01-04 09:41:05 i Allmänt,

Jag passade på att ta en promenad när jag skulle ta en fika i stan igår. Man har lägat inne och planerat inför det nya året men igår skulle jag till fridhemsplan och fika. Jag klev av vid Stockholm City och tog en promenad längs med vattnet till Fridhemsplan. Det är en prommis på ca 30 min men det gick ganska fort igår, Jag har lovat mig själv att röra på mig lite mer än vad jag gör och jag kommer inte att tända en ända ciggaret eller köpa hem något mer snus någonsin. Läsken har jag faktiskt aldrig varit något större fan av så jag tror att jag kommer att klara av ett nyttgare år fakiskt.
 
Jag känner verkligen hur skönt det är med att det kommer lite sol, och på måndag börjar en ny termin med nya tag. Det ska bli kul att träffa alla ungarna igen.
 
Jag har tagot bort mitt Tinderkonto och känner lite att det som blir blir. Jag vill lägga ner mer tid på att få igång mitt företag så det blir en bra omsättning och om det går bra skulle det vara kul att ha ett litet showroom/butik men det får jag ta efter  sommaren om det fortfarande känns rätt, 
Jag är lite känd för att göra fort och fel så nu måste jag ta det lite lugnare känner jag så det inte blir knas. 
 
Min yngsta son har ADHD och vi satt och prata med läkaren och det är ärftligt och om det skulle vara så att jag har givit honom något så kan det vara så....Jag är dock inte Hyper men jag vill så mycket, har svårt med tålamod och vänta. När jag var yngre tog man hellre kredit för att köpa det nu än att vänta och tänka. Det tog bara 20 år att bli lite klokare ....
 
Brukar ni också sitta och fundera kring ert liv och göra ett mentalt bokslut efter nyår?

Kommentarer

Postat av: Amanda

Publicerad 2019-01-04 21:58:31

Det låter jätteskönt med en promenad i solen och bilden är ju så fin. Hoppas verkligen företaget kommer gå bra, kärleken kommer när man minst anar det :)

Svar: Tack, det tror jag med nu... Men det var en liten resan innan man kom till insikt!
Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela