Lindas blogg

En blogg om allt och inget 😁 Jag startar upp ett företag, jag har mina 2 barn och jag är singel och vill leva mitt liv.

Vilket strul det ska vara med livet!

Publicerad 2019-01-06 14:55:08 i Allmänt,

Jag åkte till en vän som bor utan för stan och de har varit utan el ett tag och nätverked ligger fortfarande nere. Han har varit tvungen att såga ner en massa träd för att ens kunna köra ut och hämta gasol och vatten för vattenledningar frös. Sista jag hörde på nyheterna är 17000 hushåll fortfarande utan el efter all blåst.
Han har så många spel och Duck Hunt så ska man skjuta ner fåglar eller diskbrickor medans vi väntade på Hajen filmen spelade jag lite med det var inte det lättaste när man hittar en kompis som inte vill släppa taget om att vilja bli gosad med. Det där med att visa att man kanske inte alltid kan få som man vill förstår inte alla djur :)
 
Nu ska min mage också må lite bättre. Jag har beslutat att inte ta en cigg eller snus alls detta år. Avsmaken kom till mig och jag känner verkligen inget sug efter det längre så jag är helt säker på att jag kommer att kunna slute helt faktiskt, Det gäller att komma till läget att man inte vill längre och då brukar det fungera.
 
Jag raderade mitt Tinderkonto men fick en förfrågan på facebook från någon jag inte känner, brukar man höra av sig till folk man inte känner bara så där?
Det har jag inte varit med om alls tidigare, dock har jag hört att folk har träffats via spel  som man spelar med andra.
Men jag är heldre ensam en olycklig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Jag är en kvinna i mina bästa dagar. Jobbat i en skola. Vill hitta mannen i mitt liv. Startar en verksamhet och det viktigaste av allt är mina 2 söner 😉 Besökare som lämnar avtryck får givetvis respons tillbaka ❤️ Om ni besöker www.ekocentrisk.se nu så ange FACE10 och få 10% rabatt på hela din order :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela